[ Deschide acest forum in toata fereastra | Revenire ]
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare

hotel and accommodation reservations

alternativa.... romaneasca la criza Subiectul urmator
Subiectul anterior
Creaza un subiect nouRaspunde la subiect
Autor Mesaj
Gerry

Data inscrierii: 04/Oct/2008

MesajTrimis: Mie Noi 25, 2009 1:47 pm Raspunde cu citat (quote)Sus

http://www.dacia.fi/fi/
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
Limeric

Data inscrierii: 02/Feb/2008

MesajTrimis: Mie Noi 25, 2009 6:21 pm Raspunde cu citat (quote)Sus

Gerry a scris:
http://www.dacia.fi/fi/

Plus ca, daca o cumperi din Romania si o aduci in Finlanda si o folosesti o perioda (nu stiu care este minimul de timp, maxim nu cred ca exista) dupa care te intorci in Romania, atunci ar trebuii sa se aplice Tax Free siiiii ar fi super ieftina. E adevarat ca taxele care se reduc nu sint prea mari in Romania cum ar fi de exemplu la o masina Tax Free din Finlanda pentru un caz similar, dar tot e ceva de redus si de redus din pretul Loganului sau ce o fi din cat costa masina in Romania, nu din pretul cu care se vinde in Finlanda - intortocheat, nu? Smile

Cine e interesant si are nerv se descurca Cool si in jungla asta cu taxele.

L.
pure_morning

Data inscrierii: 25/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 25, 2009 7:35 pm Raspunde cu citat (quote)Sus

Limeric a scris:
...din cat costa masina in Romania, nu din pretul cu care se vinde in Finlanda - intortocheat, nu? SmileL.

cam atata costa :
http://www.dacia.ro/oferte-speciale/#/oferte-speciale/promotii-autovehicule
MasteR

Data inscrierii: 28/Noi/2007

MesajTrimis: Joi Noi 26, 2009 4:58 am Raspunde cu citat (quote)Sus

Nice try Gerry! (NOT) Smile)

Sunt sigur in proportie de 95%, ca romanii din Finlanda .. nu vor alege o masina romaneasca ... tinand cont ca pretul masinii in Finlanda ... la o masina proasta cum e logan-ul , e mult prea ridicat ... ca sa nu zic senzational de mare Smile) ...
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesajViziteaza site-ul autorului
AnttiKr

Data inscrierii: 26/Noi/2007

MesajTrimis: Joi Noi 26, 2009 7:02 am Raspunde cu citat (quote)Sus

MasteR a scris:
Nice try Gerry! (NOT) Smile)

Sunt sigur in proportie de 95%, ca romanii din Finlanda .. nu vor alege o masina romaneasca ... tinand cont ca pretul masinii in Finlanda ... la o masina proasta cum e logan-ul , e mult prea ridicat ... ca sa nu zic senzational de mare Smile) ...

Din patriotism toti am vrea sa cumparam Dacia asa cum preferam vinurile si mincarea romaneasca. Din pacate, pentru multi tineretea sau copilaria in vremea lui Ceausesc a fost un cosmar cind era vorba sa folosim produse tehnice romanesti. Nimic nu functiona cum trebuie sau se strica imediat. Desigur, Dacia in prezent este o masina OK dupa standardele europene dar chinul si nervii facuti cindva nu se pot sterge din memorie.

Pretul aici este intr-adevar dublu dar relativ ieftina, doar Lada e mai ieftina Very Happy

Antti
Gerry

Data inscrierii: 04/Oct/2008

MesajTrimis: Joi Dec 24, 2009 4:04 pm Raspunde cu citat (quote)Sus

alternativa suedeza ..la criza. Volvo ...jucaria chinezeaca. Ce ridicole ajung paranoidicele "hyvinvointivaltiot". Saab = faliment, Volvo jucarie de unica folosinta. E bine si asa, iti cumperi volvo dupa culoare pardesiului. Hahahahahahah !!!.
TitiC

Data inscrierii: 06/Mar/2006

MesajTrimis: Vin Dec 25, 2009 10:02 am Raspunde cu citat (quote)Sus

Gerry a scris:
alternativa suedeza ..la criza. Volvo ...jucaria chinezeaca. Ce ridicole ajung paranoidicele "hyvinvointivaltiot". Saab = faliment, Volvo jucarie de unica folosinta. E bine si asa, iti cumperi volvo dupa culoare pardesiului. Hahahahahahah !!!.

Mai intii cred ca e vorba de alternativa americana, firmele de duzina Ford si GM au cumparat de mai multi ani Volvo respectiv Saab. Firmele sint falimentate deci de americani iar politica de falimentare a concurentei prin aceasta metoda e veche la ei. Vina suedezilor este doar ca le-au vindut dar nu-i de mirare ca cel mai feminist stat din lume nu mai are suficiente "muna" sa isi pastrezele firmele de automobile. Aici ai avut dreptate, e ridicol.
Judecind dupa ultimele modele Volvo sint sigur ca chiar si sub management chinezesc Volvo va surclasa in continuare orice masina frantuzeasca ca sa nu mai vorbim de Dacia.

Titic - S60 T
pure_morning

MesajTrimis: Mie Mar 03, 2010 8:27 am Raspunde cu citat (quote)Sus

Pentru soselele din Romania,care s-au transformat in adevarate cratere -capcana, ar trebui conceputa o masina tip "tanc".

Oricum imi place frumusica.E o realizare pentru noi.
Sper sa fie inca o reusita cu vanzari de top.
http://www.capital.ro/index.php?section=articol&screen=index&id=132493&preview=1
Mirela

Data inscrierii: 01/Mar/2006

MesajTrimis: Mie Mar 03, 2010 11:15 am Raspunde cu citat (quote)Sus

pure_morning a scris:
Pentru soselele din Romania,care s-au transformat in adevarate cratere -capcana, ar trebui conceputa o masina tip "tanc".

asta imi aduce aminte de urmatoarea...
cica niste nemti la un showroom la care era expusa dacia duster:
"incredibil romanii astia, fac orice numai sa nu-si repare drumurile"
Smile
pure_morning

MesajTrimis: Mie Mar 03, 2010 1:09 pm Raspunde cu citat (quote)Sus

Laughing Laughing

aferim Mirela !Bunaaaaa !!!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza: